Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

YouTuber Sofia Murutar ja ensiluokkainen multitasking

YouTuber Sofia Murutar ja ensiluokkainen multitasking

OHMYGOSSIP – Elokuun keskellä Kati Murutarin (vuodesta 2020 lähtien tunnettu nimellä Kati Saara Borodina) somevaikuttajapoika Aleksander Murutarin kanssa avioitunut elvalaisneito (Elva on kaupunki Virossa) Sofia Matvejev on taitava multitasker…

Miksi höpöttää videolla muuten vain, kun samaan aikaan voi siivota kotia tai tehdä kasvonaamion? Juuri niin yli 8.000 seuraajan Sofia vlogeissaan tekee. Ehkä se onkin hänen menestyneiden vlogiensa salaisuus? Pikkupojan äiti on välitön, ystävällinen, suorapuheinen ja estoton ja näyttää elämän sellaisena kuin se on.


Pääosa naisista, joilla on ollut ongelmia kasvojen ihon suhteen, tietää, miten arka se aihe on. Akne, rasvainen ja suurihuokoinen iho, näppylät – kaikki yrittävät tai rehellisesti sanottuna epätoivoisesti peittelevät sitä. Sofia sen sijaan paiskaa rohkeasti suoraan eetterissä lauseita: ”Jestas, minä näytän ihan en edes osaa sanoa miltä” ja “Ihoni on nyt niin sekaisin”.

Sofia on puhunut ihonhoidosta monissa blogeissaan ja maininnut esimerkiksi sen, että Garnierin C-vitamiiniseerumit tukkivat hänellä huokosia.

Katso Sofian uusimmat vlogit tästä (PS! Videot ovat vironkielisiä.):

Hyvä tietää!
Iholääkärit pitävät C-vitamiinia parhaana ihonhoidon ainesosana, mutta suosittelevat sitä kypsemmässä iässä oleville naisille. Nuorille sitä ei suositella ja lapset eivät saisi käyttää sitä lainkaan. C-vitamiini voi auttaa hidastamaan ihon varhaista ikääntymistä ja auttaa ryppyjen ja pigmenttiläiskien yhteydessä. Koska C-vitamiinin erilaiset ainesosat voivat muuttaa sen voimakkuutta ja vaikutusta ihoon, tulisi ensin konsultoida iholääkärin kanssa. On suositeltavaa käyttää C-vitamiinin aktiivista muotoa (esim. L-askorbiinihappoa), jonka voimakkuus on 10–20 prosenttia ja pH-taso alle 3,5. Tätä yhdistelmään on kliinisissä tutkimuksissa eniten tutkittu.

Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Aleksander MurutarSofia Murutar

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory