Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Selvännäkijät: SAVIASTIOISTA syöminen vaikuttaa sekä kehoon että sieluun

Selvännäkijät: SAVIASTIOISTA syöminen vaikuttaa sekä kehoon että sieluun

OHMYGOSSIP – Käsityönä valmistetut saviastiat ovat jo muinaisista ajoista lähtien olleet suosittuja. Ne eivät ole vain kauniita ja käytännöllisiä, vaan niillä on myös erityinen yhteys luontoon. Lisäksi ne ovat terveellisempiä kuin muovi- tai metalliastiat, sillä niistä ei erity ruokiin vahingollisia kemikaaleja. Savi on luonnollinen materiaali, joka sisältää maaperästä saatavia mineraaleja.


Savilautaset ja -kupit tuovat kotiin positiivisuutta (Elisheva & Shoshana)

Saviastioiden käytöllä on myös esoteerinen näkökohta. Monet selvännäkijät uskovat, että saviastioissa olevat ruoat ja juomat täyttyvät myönteisellä auralla ja auttavat meitä ohjaamaan elämäämme paremmin. Aura on energiaa, joka ympäröi meitä ja jota kehomme erittää. Myönteinen aura voi kasvattaa hyvinvointiamme ja henkistä terveyttämme. Koska syömisellä on ihmisen elämässä tärkeä asema, on tärkeää myös se, mistä ja mitä syömme. Myönteisen auran kasvattamiseksi selvännäkijät suosittelevat ottamaan keittiössä käyttöön juuri savesta valmistettuja astioita.

Tämän lisäksi uskotaan, että saviastiat voivat auttaa meitä saamaan yhteyden omiin muinaisiin juuriimme ja maahan. Savi on hyvin herkkä materiaali, joka vaikuttaa sekä kehoomme että sieluumme ja auttaa meitä rentoutumaan ja löytämään sisäisen rauhamme.

Kuvat: Elisheva & Shoshana
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory