Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Kethi Uibomägi: Koko kehon viehätystä ei pidä levittää koko maailman nähtäväksi, olkoon sitten kesä tai ei

Kethi Uibomägi: Koko kehon viehätystä ei pidä levittää koko maailman nähtäväksi, olkoon sitten kesä tai ei

OHMYGOSSIP – Kaikkialla kaikkien tuntema säihkyvä ja aina iloinen Kethi Uibomägi (34), joka laulamisen, radiotyön ja tv-ohjelmien juontamisen lisäksi on myös aikakauslehti Eesti Naisen podcastin ”Jokainen nainen on tarina” juontaja, kirjoitti Instagram-tilinsä seinällä, että hän pitää sellaisten vaatteiden valitsemisesta, jotka sopivat kaikkeen toimintaan, ja että hän ei pidä kohon ”koko viehätyksen” esittelemisestä, on sitten kesä tai ei. Mitä hän viehätyksellä tarkoitti, jää hieman epäselväksi (sillä Instassa riittää paljastavia bikinikuvia hänestä 🤔😜), mutta ajatus on joka tapauksessa kaunis ja siinä on todellakin pointtia.

Keithi sai suorastaan syntymäpäiväaamunaan kommentteihin kysymyksen, miksi hän pukeutuu kuin vanha ihminen? Haluaako hän pukeutua kuin äitinsä? Nuori nainen pukeutukoon nuorekkaasti!!

Saa aika sanattomaksi, eikös?! Keith ei jäänyt vastausta velkaa, ja postitti Instaan:

”En ymmärtänyt, miten muka pukeudun kuin vanha ihminen ja millainen tyyli ”nuorilla” sitten pitäisi olla? Se on kuitenkin selvää, että jatkossakin, jos haluan samana päivänä (varsinkin matkalla tai matkaohjelmaa tehdessäni) poiketa kirkkoon, kävellä sieltä kaupungille, ja sitten mennä lounaalle fine dine -ravintolaan, ja sieltä hetkeksi valtameren rannalle kirjaa lukemaan, kävellä 20.000 askelta ja sitten istuutua jäätelökahvilaan tai haukkaamaan kebabia, valitsen vaatteet, jotka sopivat koko päiväksi ja kaikkeen toimintaan. Kaiken varalta poikkesin siten eilen iltamyöhällä surffikaupassa ja ostin nämä tossut ja vaaleansiniset housut. Minusta ne ovat cool ja tasokkaat. Koko kehon viehätystä ei pidä levittää koko maailman nähtäväksi, olkoon sitten kesä tai ei.”

Kuva: Kethi Uibomägi (Instagram)
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory