Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Haluatko näyttää siltä kuin TODELLINEN HARAKKA? Ole hyvä! Meikkaaja Kristiina Tiimus opettaa, miten tehdään Laura Põldveren ”signaturemeikki”

Haluatko näyttää siltä kuin TODELLINEN HARAKKA? Ole hyvä! Meikkaaja Kristiina Tiimus opettaa, miten tehdään Laura Põldveren ”signaturemeikki”

OHMYGOSSIP – Skandaalimaisista ja näyttävistä esiintymisasuistaan sekä äärimmäisyyksiin menevistä meikeistään tunnettu laulajatar Laura Põldvere (34) esittelee YouTube-videolla signaturemeikkiään, jonka voitte jatkossa tehdä myös itsellenne hänen hovimeikkaaja Kristiina Tiimusin ohjeiden mukaan.

Laura, joka on esiintynyt monet kerrat Eurovision kilpailuissa, osallistunut lähetykseen ”Sinun kasvosi kuulostavat tutuilta”, osallistunut Suomessa ”Uuden Musiikin Kilpailuun”, julkaissut useita debyyttialbumeja ja saanut joukoittain palkintoja, on yhtä huomattava muusikkona kuin oman outfitinsa valinnassakin. Laura muuten selviytyy kaikesta, myös kaikkein äärimmäistenkin meikkien ja asujen käytöstä, ja on ”todellinen harakka” hän sanoo leikkisästi itsestään samalla meikkivideolla 🙂

 

Kuva: Laura Põldvere (Instagram)
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory