Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Hendrik Terras on korviaan myöten rakastunut ja ”Sinkkukaunottaren” – vallattomuudet on SO YESTERDAY!

Hendrik Terras on korviaan myöten rakastunut ja ”Sinkkukaunottaren” – vallattomuudet on SO YESTERDAY!

OHMYGOSSIP – Parlamentin jäsen Hendrik Terras (30), joka syksyllä 2022 virolaisessa realitysarjassa ”Sinkkukaunottaren” osallistumisensa jälkeen oli lyhyen aikaa kihloissa viihdetoimittaja Brigitte Susanne Huntin kanssa (27), ilmestyi viime viikolla Setumaalla järjestetyillä Võnge-festivaaleilla ensi kertaa julkisuuteen saarenmaalaisen rakkaansa Maria Pihlakin kanssa. Nuorten rakkaus sai alkunsa ystävyydestä ja nyt he ovat erottamattomat.

Hendrik, jota ”Sinkkukaunottaren” -sarjan loppulähetyksessä (vai oliko se jälkilähetys) Brigitte Susanne Huntin toimesta perusteellisesti nolattiin (katsojien mielestä täysin kohtuuttomasti ja perusteetta), on mennyt elämässään eteenpäin ja tähyilee pikemmin tulevaisuuteen. 26-vuotiaasta Maria Pihlakista Terras löytää vain kauneimmista kauneimpia sanoja ja hehkuttaa Kroonika-lehdelle antamassaan haastattelussa, että he valmistautuvat muuttamaan yhteen. Maria sanoo, että heillä on paljon yhteisiä haaveita ja tulevaisuudensuunnitelmia, mutta paljon tärkeämpää on hänen mielestään se, että heillä molemmilla on myös henkilökohtaisia kunnianhimoja.

”Uskon, että yksi suhteemme salaisuuksista onkin juuri se, että fanitamme ja tuemme toistemme haaveita ja tavoitteita”, Maria sanoi. Hendrik lisäsi: ”Minulla on omat haaveeni ja Marialla on omat haaveensa, mutta nyt Marian haaveet ovat myös minun haaveitani ja päinvastoin”.

Hendrik postitti myös Instagrammiin kuvan, jossa hän tutustuu Marian kanssa festivaaleihin. Katso TÄSTÄ.

Katso myös:


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory