Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Satojatuhansia euroja pyörittävä suomalainen siivoustähti Auri Kananen muuttaa Miamiin: Raha tuo vapauden

Satojatuhansia euroja pyörittävä suomalainen siivoustähti Auri Kananen muuttaa Miamiin: Raha tuo vapauden

OHMYGOSSIP – ”Hei, minä olen Auri Katariina, 30-vuotias Pirkanmaan tyttö ja siivoan ihmisten koteja ilmaiseksi”, Auri esittelee itseään kotisivullaan aurikacleaning.com. ”Kuvaan ja postitan siivousvideoita kanavillani TikTokissa, YouTubessa ja Instagramissa. Haluan näyttää koko maailmalle, että siivoaminen on kivaa. Ja avun pyytäminen on sen arvoista! Jopa kaikkein mahdottomimmalta näyttävä sekasotku tulee puhtaaksi! Matkustan pitkin Suomea ja siivoan niiden koteja, jotka todella tarvitsevat sitä, ilmaiseksi!”

Auri Kanasen videot ovat suosittuja ja hänen kanaviaan seuraavat miljoonat katsojat, pelkästään YouTube tuotti hänelle katseluista viime vuonna yli puoli miljoonaa euroa. Ennen äitinsä siivousfirmassa työskennellyt Auri keksi siivousvideoajatuksen vuonna 2020, kun hän pilan päiten kuvasi yhtä siivousta ja latasi videon Tiktokin tilille. Sen jälkeen Auri perusti oman siivousyrityksen, joka oli jo vuonna 2021 260.000 euroa voitolla. Viime vuoden voitto oli jo 600.000 euroa, josta pääosa tulee sosiaalisesta mediasta (YouTubessa ja Facebookissa mainostetusta) ja erilaisista sosiaalisen median yhteistyökampanjoista. Kananen osallistui myös tuomarina ohjelmassa Master Cleaners Suomi, joka lisäsi hänen mainettaan entisestäänkin.

”Raha on minulle tärkeää siinä mielessä, että se tuottaa vapautta. Vapaus on minulle yksi tärkeimmistä arvoista”, reipas nainen kertoi huhtikuussa Iltasanomien julkaisulle Me Naiset.

Nyt Auri laajentaa kodinsiivouksiaan Amerikkaankin. Hän sai tarjouksen, josta ei yksinkertaisesti voinut kieltäytyä. Auri paljasti Iltalehdelle, että matkustaa joulukuussa kolmeksi kuukaudeksi Miamiin. ”Miamissa on yritys, joka hallinnoi minun Facebook-sivuani. Yritys järjestää siellä kaiken puolestani”, sanoo Auri, jolle uuden mainosyhteistyön lisäksi maksetaan myös asumis- ja matkakulut.

Kuva: Auri Kananen
Lähde: Ohmygossip.ee

Katso myös:


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory