Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Entinen aikakauskirjatoimittaja Celine Aagaard esitteli Oslo Runwaylla uusimman kokoelmansa

Entinen aikakauskirjatoimittaja Celine Aagaard esitteli Oslo Runwaylla uusimman kokoelmansa

OHMYGOSSIP – Oslo Runway päättyi loistavasti, kun entinen aikakauskirjatoimittaja Celine Aagaard esitteli tavaramerkkinsä Envelope1976 uusimman kokoelman. Se oli Aagaardille ensimmäinen catwalk-show hänen vuonna 2018 lanseeraamalleen tavaramerkille ja yleisö otti tuloksen hyvin vastaan ilonhuudoin ja taputuksin.

Pukutoimittaja Kine B. Hartz ylisti julkaisulle MinMote: ”Se oli ilotulitus. Se vastasi kansainvälisiä standardeja ja toi Oslon energiaa esiin sen parhaalla tavalla”. Hän kiinnitti huomiota lisäksi siihen seikkaan, että Envelope1976 on pysyttäytynyt mustien, valkoisten ja hopeisten väriensä estetiikassaan, mutta pystyi kehittämään sitä askelen verran eteenpäin.

Myös Pia Nordskaug, joka muotoilijoiden kanssa tavaramerkkiä johtaa, on hyvin tyytyväinen Oslo Runwayhin.

Aagaardin mielestä on hienoa, että hän voi osallistua Norjan muotitapahtumiin. ”On tärkeää tukea Oslo Runwayta ja Norjan muotiteollisuutta. Olen myös hyvin ylpeä ja onnellinen niiden puolesta, jotka tänään kävivät täällä. Äärettömän kiitollinen”.

Runwayn kuvat löydät TÄSTÄ


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory