Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

RAKKAUSLOITSUT ja miehen voittaminen itselle ”noituudella”

RAKKAUSLOITSUT ja miehen voittaminen itselle ”noituudella”

OHMYGOSSIP – Ilman rakkautta ihminen ei ole koskaan täysin onnellinen. Mutta tekeekö noituudella saavutettu tai palautettu rakkaus tehdä meidät onnellisiksi? Voiko miehen, jota rakastat, voittaa itselle noituudella? Tai voimmeko saada vieraan ihmisen rakastumaan itseemme noin vain? Voiko meidät onnelliseksi tekevään tunteeseen vaikuttaa loitsuilla?

Rakkaus, johon ei saa vastarakkautta, sattuu varmasti ja rakastuneina olemme valmiit tekemään mielettömyyksiä, mutta magialla toisen ihmisen sitominen meihin on vaarallista toimintaa. Noituuden kokeilijoiden pitäisi olla äärettömän varovaisia, sillä rakkausmagialla voi tosin voittaa itselleen haaveillun miehen, mutta voi myös vahingoittaa vakavasti sekä itsensä että loitsun vallassa olevan miehen terveyttä. Jos joku tai jokin jää teihin kiinni liian pitkäksi aikaa, se alkaa syödä teidän energiaanne. Loitsun vallassa oleva mies voi sen sijaan muuttua teissä riippumisesta zombiksi.

Rakkaudessa naisilla on suurempi vaikutusvalta kuin miehillä. Jos naisen sielu tai sydän on suljettu, niin mies ei pääse siihen. Miehen sielu taas on hauras, jonka vuoksi hän on erittäin varovainen omaa sieluaan avatessaan. Ensimmäinen nainen, joka miehen sielun voi murskata, on hänen äitinsä. Jos niin käy, mies ei helposti päästä sydämeensä enää uutta naista.

Jos ei ole muodostunut pariksi rakkaudella ja järjellä, loitsulla miehen noitumalla nainen ottaa kantaakseen raskaan kuorman, jonka kanssa hänen tulee elää elämänsä loppuun asti.

Rakkaus on biologinen ja dynaaminen prosessi, joka koskee monella tasolla ja syvästi kumpaakin osapuolta. Vaikkakin rakkaus on olemukseltaan tunne, myös fyysinen keho etsii rakkautta ja reagoi siihen tai sitten sen puutteeseen.

Millaisia vinkkejä rakkausasioiden järjestelyssä käytettiin vanhaan aikaan?
Niin sanottuja omia feromoneja, sylkeä, hikeä, jopa kuukautisverta, pantiin ruokaan (yleensä piirakkaan). Oli sellainen uskomus, että sillä tavoin sidot syöjän itseesi. Kansanrunouden arkistoissa näitä tarinoita on paljon: esimerkiksi omenoita pidettiin kainaloissa ennen kuin niitä tarjottiin ihailun kohteelle.

Monet noidat suosittelevat kuitenkin ennen loitsuihin ja magiaan turvautumista kokeilemaan rakkauskasveja. Rakkauskasvit johtavat teidät luonnollisesti rakkauden energiaan. Esimerkiksi lähinnä maustekasvina tunnetusta korianterista on vuosituhansien ajan tehty rakkausjuomaa.

Eräs rakkausjuoma miehen löytämiseksi itselle:
1. Varaa hetki, jolloin olet yksin kotona (parasta, jos sinulla on samaan aikaan ovulaatiovaihe). Käy kylvyssä tai pitkään suihkussa, pese hiukset, tee huolellinen manikyyri ja pedikyyri ja pukeudu siten, kuin olisi haaveittesi miestä tavatessasi.

2. Sitten valmista tee seuraavista ainesosista:
voikukka (kuivattu kukinto), horsma (kuivatut lehdet tai kukinto), inkivääri ja korianteri. Anna hautua 10 minuuttia. Lisää valmiiseen juomaan hieman kanelia ja hunajaa.

3. Sytytä pöydän ääressä kynttilät (punaiset) ja rakkausteetä juodessasi ajattele ihmistä, jonka haluaisit tavata, tai kuvittele ihmistä, jonka haluaisit elämääsi, ja lausu kovaan ääneen itse kirjoittamasi Rukous. Rukous voi olla hyvin yksinkertainen, esimerkiksi tällainen: Pyydän, Äiti Luonto ja Kaikkein Korkein, että löytäisin itselleni rakkaimman. Laadi sydämestäsi juuri sinulle sopiva Rukous.

Kuva: Pexels
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory