Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Naomi Watts ajattelee: Exän tukeminen on tärkeää

Naomi Watts ajattelee: Exän tukeminen on tärkeää

OHMYGOSSIP – Naomi Watts väittää, että on “tärkeää” tukea Liev Schreiberia (49). Naomi jakaa hänen pitkäaikaisen kumppaninsa kanssa vanhemmuuden – eli heidän yhteiset poikansa Sasha, yhdeksän vuotta, ja Samuel, seitsemän vuotta – täyttää syyskuussa.

Naomi nähtiin yleisössä Broadwaylla, “Les Liaisons Dangereuses” näytöksessä viime viikolla, hän ajattelee, että on välttämätöntä heidän lapsiensa kannalta, että  vanhempien välit ovat sydämelliset.

Hän sanoi: “Hän on lapsieni isä. Joten oli tärkeää tukea häntä. “Naomi myönsi myös, että hän oli halukas näkemään näytelmän, koska 49-vuotias näyttelijä on niin “poikkeuksellisen lahjakas”.

Pariskunnalle tuli ero 11 vuotta kestäneen suhteen jälkeen, jossa he tunsivat, että “paras tapa oli edetä”, molemmille – ja heidän perheelleen –  erota parina.”

Kuvat: Naomi Watts (Instagram/ @naomiwatts)


Tags assigned to this article:
Liev SchreiberNaomi Watts

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory