Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

TÄMÄ HOROSKOOPPIMERKKI on luonteeltaan kaikkein kaksinaamaisin

TÄMÄ HOROSKOOPPIMERKKI on luonteeltaan kaikkein kaksinaamaisin

OHMYGOSSIP – Kaikki kaksitoista horoskooppimerkkiä ovat erilaisia ja näin sekä luonteeltaan että elämännäkemykseltään – joku pitää tärkeimpänä uraa, joku perhettä ja joku taas suosii elämänsä läpi kulkemista ilman velvollisuuksia. Kun puhutaan merkkien luonteista, niin mikä niistä on kaksinaamaisin eli kaikkein epärehellisin?

Selviää että sellaisia ovat kaksosten merkin alla syntyneet ihmiset. Kaksoset ei ole luonteeltaan huono ihminen, hän haluaa kyllä hyvää, mutta se ei aina onnistu ja usein hän puhuu ennen kuin ajattelee, ja tästä ongelmat saavatkin alkunsa.

Kaksoset rakastavat selän takana puhumista ja tekevät sitä ilman minkäänlaista syyllisyyden tunnetta – se kuitenkin merkitsee sitä, että kun hän sinun seurassasi ollessaan puhuu muista selän takana pahaa, toisten seurassa ollessaan hän puhuu sinusta pahaa.

Valehtelu on hänelle erittäin helppoa ja hän tekee sitä niin usein, ettei itsekään ymmärrä, että on juuri valehdellut, mutta taaskin tulee muistaa, että hän ei tee sitä koskaan pahuuttaan.

Lähde: NordenBladet.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory