Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

SORMUKSEN MAGIA: Missä sormessa sormusta pidetään? Vasemmassa vai oikeassa kädessä? KATSO MILLAISIA ARVOJA mikäkin sormi edustaa

SORMUKSEN MAGIA: Missä sormessa sormusta pidetään? Vasemmassa vai oikeassa kädessä? KATSO MILLAISIA ARVOJA mikäkin sormi edustaa

OHMYGOSSIP – Kun sormus on valittu, niin mihin sormeen se sujautetaan? Onko tehdyllä valinnalla myös jotain merkityksiä ja jos on, niin millaisia? Vanhaan aikaan sormuksen pitämisellä eri sormissa oli tietyt ja perinteiset merkityksensä. Sormushan on olemukseltaan hyvinkin maaginen koru, johon liittyi myös tiettyjä sääntöjä. Nykyisin tällä alalla asiat ovat merkittävästi muuttuneet ja harvat ihmiset noudattavat aiempia perinteitä (paitsi vihkisormuksen osalta). 

Oikeastaan on erittäin tärkeää, missä sormessa sormusta pidät ja astrologien mukaan sillä voi jopa muuttaa luonnetta. Riittävän tarkkaavaisuuden yhteydessä jokainen ihminen tuntea, miten sormus tuo esiin yhden tai toisen ominaisuuden, vahvistaa tunteita tai suuntaa ajatuksia.

Oikea ja vasen käsi
* Vasenkätisten henkilöiden tulisi käsitellä seuraavaa artikkelin osaa päinvastaisesti

Sormuksen käytössä ensimmäinen oleellinen asia on se, kumpaan käteen sormus pannaan. Tässä tulee ottaa huomioon se, että vasen käsi on vastaanottaja, oikea taas on aktiivinen käsi. Vasen käsi on yin, oikea on yang. Kun sormus pannaan vasempaan käteen, muutamme koko kehomme vastaanottavammaksi kaikelle sille, mitä meitä ympäröivässä maailmassa on tapahtumassa. Siksi vasemman käden käyttäminen sormuksen pitämiseen on hyvä sellaisissa tapauksissa, joissa kärsimme energian puutteesta.

Panemalla sormuksen oikeaan käteen lisäämme luovuuttamme, dynaamisuuttamme ja kohteliaisuuttamme. Oikean käden käyttö sormuksen pitämisessä lisää energiavarastomme kulumista. Siitä ei kuitenkaan kannata heti päätellä, että sormuksen pitäminen oikeassa kädessä on ajattelematonta, koska energiankulu on suuri. Tärkeää ihmiselle on tasapaino, ja siksi sekä energiavarastojen kerääminen että niiden kuluminen erilaisten ajatusten ja suunnitelmien toteutukseen on välttämätöntä.

Jokainen sormi edustaa jotain arvoja, jotka kaikki ovat sinällään myönteisiä, mutta liioittelujen ja äärimmäisyyksien yhteydessä ne voivat osoittautua kielteisiksi. Jupiterin kunnianhimoisuus ja itsevarmuus voi muuttua ylpeydeksi ja ahneudeksi. Merkuriuksen intuitiivisuus ja nopea ajattelu voi muuttua vastahakoisuudeksi ihmissuhteissa. Jokaisen sormen arvoilla on siten olemassa sekä myönteisiä että kielteisiä puolia, jonka vuoksi ne tulee ottaa huomioon sormusta pidettäessä. Nämä näkökannat eivät välttämättä tosin ole heti nähtävissä, mutta pitemmällä tähtäyksellä niillä saattaa olla hyvinkin merkittävä vaikutus.

Ihmisen viisi sormea:

Jupiter (etusormi)
Tunnussanat: Itsevarmuus, kunnianhimoisuus, johtajan ominaisuudet, päätöksentekokyky.
Etusormi liittyy ulkoiseen maailmaan, joka meitä ympäröi. Se koskee myös suhteitamme muihin ihmisiin ja tasapainonhaluamme omassa elämässämme. Sormus etusormessa tuo esiin meidän johtajan ominaisuutemme, päätöksentekokykymme, kunnianhimomme ja itsevarmuutemme. Jupiterin luonne liittyy sisäiseen vahvuuteen ja tahdonvoimaan, josta syystä tässä sormessa sormusta pitävät tavallisesti yritysten johtajat tai poliitikot. Tässä sormessa pidettävä sormus kasvattaa myös kykyä hoitaa raha-asioita ja menestyksen saavuttamista yleensäkin. Rakkausasioissa etusormessa oleva sormus tarkoittaa sitä, että ihminen on naimaton ja etsii elämäänsä mahdollisuuksia avioitumiseen.

Saturnus (keskisormi)
Tunnussanat: Tasapaino, oikean ja väärän erottaminen, lainkuuliaisuus, totuuden etsintä, hyvät tavat, itseanalyysi, salaperäisyys.
Saturnusta kutsutaan tasapainon merkiksi. Se osoittaa, että ihminen on rauhallinen, analysointikykyinen ja harkitsee ennen päätöksen tekemistä kaikkia asian puolia ja vasta-argumentteja. Oikeudenmukaisuuden tunto on tärkeällä sijalla ja se määrittää päivittäisessä elämässä tehtävien päätösten suunnan. Sormuksen pitäminen tässä sormessa tarkoittaa sitä, että ihminen tarkkailee itseään, jonka vuoksi tämä ihminen pystyy välttämään suuremmat ongelmat. Tämä henkilö on taipuvainen olemaan ongelmineen usein yksin, koska suosii niiden ratkaisemista itse ja välttää avun kysymistä muilta.
Rakkausasioissa sormuksen pitäminen keskisormessa tarkoittaa rakastumisen alkua.

Apollo (sormussormi, nimetön)
Tunnussanat: myönteisyys, luovuus, itseilmaisu.
Apolloa kutsutaan ”sormusten sormukseksi” erittäin vakavasta syystä. Tässä sormessa pidettävä sormus tuo ihmisessä esiin kaikki myönteiset arvot. Apollo edustaa ennen kaikkea luovuutta, jonka vuoksi tässä sormessa sormuksen pitäminen vaikuttaa poikkeuksellisen myönteisesti niihin ihmisiin, joille itseilmaisu, taide ja luovuus ovat tärkeitä. Apollon energia parantaa itseilmaisutaitoa ja antaa erityisen sysäyksen rakkauden ja kauneuden alalla. Jo ammoisista ajoista lähtien on tässä sormessa pidetty vihkisormusta. Tämä sormus liittyy sydämeen, jonka vuoksi sen voi yhdistää myös lupausten antamiseen. Tässä sormessa pidettävä sormus auttaa paremmin säilyttämään myös omat tunteet hallinnassa. Sanotaanhan, että kun vihkisormus on sormessa, ihminen muuttuu rauhallisemmaksi ja hillitymmäksi.

Merkurius (pikkusormi)
Tunnussanat: älykkyys, analyysi, viestintä
Merkurius edustaa kanssakäymisen energiaa. Kuvaannollisesti sanottuna Merkurius on sekä vastaanottajan että lähettäjän roolissa. Se merkitsee viestintää joka suhteessa, ei vain verbaalisesti. Sormuksen pitäminen pikkusormessa muuttaa ihmisen vastaanottavaksi ja intuitiiviseksi. Tämä mahdollistaa saada osansa monenlaisesta arvokkaasta tiedosta. Se taas muuttaa ihmisen huomattavasti älykkäämmäksi. Tämä ihminen ei kuitenkaan pidä tietoa vain itsellään, vaan on aina valmis jakamaan sitä muiden kanssa. Rakkausasioiden kannalta sormus pikkusormessa osoittaa sitä, että ihminen on houkutuksille avoinna. Pikkusormessa oleva sormus viestii lisäksi siitä, että ihminen on naimaton.

Peukalo
Tunnussanat: vakaus, tahdonvoima, kehitys, kunnianhimo
Peukalo on ainoa sormi, jolla ei ole annettu nimeä kreikkalaisen jumalan mukaan. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että peukalo olisi jollakin tavoin vähemmän tärkeä. Peukalo edustaa tahdonvoimaa. Tässä sormessa pidettävä sormus tuo ihmisen elämään mukanaan monenlaisia muutoksia ja kehityksiä, mutta ne ovat taipuvaisia olemaan pysyviä ja hyödyllisiä vain silloin, kun sormusta pidetään sormessa. Siksi kannattaisi olla varovainen, kun sormus pannaan peukaloon. Sormuksen pitäminen peukalossa ei ole kovin tavallista. Silti kun jossain sellaisen henkilön näkee, voi päätellä, että kyseinen henkilö on tahdonvoimainen ja varmasti menestyksen suuntaan liikkumassa. Rakkausasioiden kannalta peukalossa pidettävä sormus merkitsee sitä, että henkilö on on etsimässä kumppania.

Lähde: Näkkälän noidan noitapäiväkirja


Tags assigned to this article:
Näkkälän noitasormuksen magia

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory