Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

KIINNOSTAVA TESTI: Minkä kehonosan peset ensimmäiseksi? 6 ihmistyyppiä – katso, kuka olet ja kenen kanssa parhaiden sovit yhteen!

KIINNOSTAVA TESTI: Minkä kehonosan peset ensimmäiseksi? 6 ihmistyyppiä – katso, kuka olet ja kenen kanssa parhaiden sovit yhteen!

OHMYGOSSIP – Meidän käyttäytymisemme ja toimintojemme järjestys kertoo meistä usein enemmän kuin itse osaamme arvatakaan. Tämän yksinkertaisen testin perusteella saat tietää, millainen ihmistyyppi olet. Mistä peseytymistottumuksesi kertovat? Ajattele, minkä kehonosan suihkussa ollessasi peset ensimmäisenä ja katso, mitä se sinusta kertoo!

1. PÄÄ, HIUKSET – olet taiteellinen persoona. Rakastat pilvissä leijailua, mutta samaan aikaan voit saavuttaa sen, mikä muille on mahdotonta. Valitettavasti sinulla ei ole riittävästi lojaalisuutta ja pitkäjänteisyyttä, mutta teet sitkeästi työtä sen tavoitteen nimissä, josta todella pidät. Raha ei ole elämässäsi tärkeintä. Sinulle ystävyys on tärkeää. Ystäviesi joukossa on kuitenkin vain intellektuelleja ja niitä, jotka ovat hengenheimolaisiasi. Olet loistava rakastaja, mutta olet aina avoinna uusille asioille ja janoat vieraita tunteita. Lahjasi ja kykysi ovat voimasi.

Paras liitto – niiden kanssa, jotka pesevät ensimmäisenä rintakehänsä.

2. RINTÄKEHÄ – suhtaudut ihmisiin käytännöllisesti. Olet suorasukainen ja et kuljeksi ympäriinsä kuin kissa kuuman puuron ympäri. Etusijalle asetat mukavuuden. Vihaat sitä, että huomiotasi suunnataan töistä pois, etkä siedä sitä, että ihmiset eivät ole samaa mieltä kanssasi. Olet hyvä rakastaja. Pidät uusien asioiden kokeilemisesta.

Paras liitto – on niiden kanssa, jotka pesevät ensimmäisenä päänsä.

3. KAINALOT – olet luotettava ja ahkera, melko tavallinen ihmistyyppi. Olet käytännönläheinen luonne sanan parhaassa merkityksessä. Yrität kaikin voimin auttaa ympärilläsi olevia ihmisiä. Satut usein epämiellyttäviin tilanteisiin siksi, ettet ymmärrä, ovatko ympärilläsi olevat oikeasti rehtejä sinua kohtaan. Rakastajana olet aivan keskinkertainen. Yritä saada sukupuolielämääsi edes vähän vaihtelua.

Paras liitto – sinulle paras kumppani tulee siitä, joka pesee ensimmäisenä olkansa.

4. KASVOT – sinulle raha on äärimmäisen tärkeää. Teet kaikkesi (tai lähes kaiken) saavuttaaksesi rikkautta. Rehellisyys ja arvokkuus ovat siinä suhteessa toisella sijalla. Ystävät – auttamiseen (mutta ei hyväksikäyttämiseen), ja elämä – esterata, joka tulee ylittää. Ympäröivien on vaikeaa ymmärtää sinua, mutta se ei sinua kiinnosta. Et murehdi toisten mielipiteiden vuoksi. Olet hyvin itsekeskeinen. Olet keskinkertainen rakastaja, koska olet liian innokas saamaan nautintoja etkä välitä siitä, miten voisit tarjota niitä muille.

Paras liitto – parhaimmassa tapauksessa kohtaat sen, joka valitsee muun.

5. OLKAPÄÄT – tunnet usein, että onni menee ohitsesi ja et saavuta sitä, jota tavoittelet. Ihmisille et ole sympaattinen ja suojataksesi itseäsi kielteisyydeltä olet pikemmin yksin. Silti ei kannata sen vuoksi etsiä lohdutusta pullon pohjalta eikä pelipöydän äärestä, vaikka sellainen ei olekaan sinun tyyppisi ihmisten joukossa harvinainen ilmiö. Katsot maailmaa kuin helvetin tulta. Raha ja valta ovat sinulle tärkeitä, mutta yleensä onni pettää sinut. Sinun on hyvin vaikeaa löytää itsellesi kumppania koko elämäksi. Yritä nähdä maailma myönteisemmin, niin elämä muuttuu!

Paras ja ainoa liitto – ne, jotka pesevät ensimmäisenä kainalonsa, ovat sinun ainoa mahdollisuutesi.

6. MUU – Tämä on melko tavallinen ihmistyyppi. Epäilemättä sinulla on sisäistä voimaa, mutta ihmisten on varsin vaikeaa nähdä sitä. Sinun kannattaa kehittää hieman seikkailullisuutta ja oppia myymään sinuun kätkeytyvää potentiaalia. Syvällä sisimmässäsi olet kiinnostava persoona, mutta sinulla on hyvin paljon puutteita. Avainhetkesi on vahvojen puoltesi kehittämisessä, ei heikkouksien piilottelussa. Olet keskinkertainen rakastaja. Sinulla on paljon erilaisia fantasioita, mutta ei rohkeutta niiden toteuttamiseen.

Paras liitto – niiden kanssa, jotka pesevät ensimmäisenä kasvonsa.

Kuva: OHMYGOSSIP
Lähde: NordenBladet.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory