Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Haluatko kauniit hiukset? KATSO, miten kuun vaiheet vaikuttavat hiusten leikkaamiseen!

Haluatko kauniit hiukset? KATSO, miten kuun vaiheet vaikuttavat hiusten leikkaamiseen!

OHMYGOSSIP – Kenellekään ei ole kaiketi enää uutinen, että kuun liikkuminen vaikuttaa kaikkeen ympärillämme olevaan – valtameren virtauksesta alkaen aina siihen asti, miten tietyt kasvit kasvavat. Monille ihmisillä mielialat vaihtelevat kuun vaiheiden mukaan ja uskotaan, että ne vaikuttavat myös hiusten leikkaamiseen – siihen, miten nopeasti ja miten vahvoiksi ne kasvavat. 

UUSIKUU
Uskotaan, että tänä aikana hiukset ovat heikoimmillaan ja hiuksia putoilee kaikkein eniten. Tästä syystä isoja muutoksia ei ole hyvä tehdä tähän aikaan. Ennemminkin tänä aikana tulisi käyttää hiusöljyjä ja -naamioita sekä antaa hiusten levätä.

ENSIMMÄINEN NELJÄNNES
Jos haluat kasvattaa hiuksiasi, tämä on leikkaamiseen ihanteellinen aika.

TÄYSIKUU
Kun tähän aikaan leikataan hiukset, uskotaan, että se tekee hiuksista vahvemmat ja tuuheammat. Siten kaikkien, joilla on ohuet tai rikkonaiset hiukset, kannattaa mennä kampaajalle juuri tähän aikaan. Koska täysikuu muuttaa ihmiset tunteellisimmiksi, ei tähän aikaan kuitenkaan suositella tekemään suuria muutoksia.

VIIMEINEN NELJÄNNES
Arvellaan, että jos hiukset leikataan tähän aikaan, ne kasvavat hitaammin. Tämä kuitenkin tarkoittaa, että esimerkiksi otsatukan leikkaaminen on suositeltavaa tehdä juuri tähän aikaan.

Kuva: Ohmygossip Couture
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory