Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

VÄLTÄ näitä virheitä, kun ilmoitat esimiehelle raskaudestasi!

VÄLTÄ näitä virheitä, kun ilmoitat esimiehelle raskaudestasi!

OHMYGOSSIP – Kun tulet raskaaksi, sinulla on edessäsi myös keskustelu esimiehen ja työtovereiden kanssa tulevan yhteistyön ja äitiysloman suunnittelemiseksi. Riippumatta siitä, oletko työyhteisössäsi ensimmäinen, joka saa lapsen, vai kymmenes, tämän uutisen ilmoittaminen voi olla todellinen koettelemus. Sinun ensimmäinen keskustelusi esimiehen kanssa raskaudestasi ja äitiyslomastasi on tärkeä mahdollisuus luoda suuntaa sille, miten lapsenvanhemmaksi tulo vaikuttaa uraasi.

Vältä seuraavia virheitä, jotta tämä keskustelu menisi sinun kannaltasi mahdollisimman hyvin.

1. Älä koskaan pyydä anteeksi, että ole raskaana, äläkä anna sellaista kuvaa, että se olisi muille epämukavaa. Usein luullaan, että raskaus muuttaa naiset vähemmän tuottaviksi ja keskittyneiksi. Todellisuudessa asia on kuitenkin päinvastoin. On todettu, että vähintään kahden lapsen vanhemmat ovat tuotteliaampia kuin yhden lapsen vanhemmat, ja äidit ovat muutenkin tuotteliaampia kuin ne naiset, joilla ei ole lainkaan lapsia.

2. Älä viivyttele uutisen ilmoittamista liian kauan! Uutisesta ilmoittamisen venyttäminen voi päättyä kaikkien kannalta epämukavasti. Ilmoita esimiehellesi pikemminkin ennen sitä, kun vatsasi on jo koripallon kokoinen.

3. Ilmoita esimiehellesi yksityisesti. Älä kerro uutisesta tavanomaisen keskustelun aikana, jossa koko työyhteisö on paikalla, tai tilaisuudessa, jossa tulee perustella, miksi et nauti alkoholia.

4. Jos haluat, että esimiehesi kunnioittaa sinua, sinun tulee itse tehdä sama. Hänen täytyy olla ensimmäinen, joka saa töissä uutisesta tietää, tehdäkseen suunnitelmia sinun äitiyslomaasi varten. Haluat varmasti puhua suuresta uutisestasi työtovereillesi, joiden kanssa pitää tulla hyvin toimeen, mutta odota siihen saakka, kunnes esimies on tietoinen. Tällaiset uutiset leviävät yllättävän nopeasti.

Kuva: NordenBladet
Lähde: NordenBladet.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory