Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

MENESTYKSEN kaava: USKOMATONTA, millaista aamiaista poikkeuksellisen menestyvät ihmiset syövät… Luettelossa on jopa viski!

MENESTYKSEN kaava: USKOMATONTA, millaista aamiaista poikkeuksellisen menestyvät ihmiset syövät… Luettelossa on jopa viski!

OHMYGOSSIP – Aamu on meidän päivämme tärkein osa, koska se voi määrätä koko seuraavan päivän kohtalon. Kun heräämme aamulla levänneinä ja iloisina, on todennäköistä, että myös päivästä voi tulla iloinen. Jos taas nousemme ylös väsyneinä, on hyvin hankalaa saada itsensä päivän aikana kootuksi ja olla menestyvä. Miten päivänsä aloittavat ne ihmiset, jotka työskentelevät jatkuvasti, ovat huomattavan suuren julkisen huomion kohteena ja jatkuvasti työkuorman alla? Millainen on näiden ihmisten aamuinen polttoaine ja salainen ase, jolla he selviävät päivästään?

Richard Branson syö vanhanaikaista kuituja sisältävää aamiaista
Joka aamu Branson syö hedelmäsalaattia ja mysliä, jossa on kaurahiutaleita, ruskeaa sokeria tai hunajaa, kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä. Toisinaan, ei tosin kovin usein, Branson syö silliä öljyssä.

Justin Timberlake syö jopa kaksi aamiaista päivässä
Yhden maailman suosituimman laulajan ensimmäinen aamiainen sisältää vohveleita pellavansiementen ja mantelivoin kera sekä munakokkelia. Sitten mies lähtee kuntoilemaan ja niin kuin monilla muillakin, hänellä tulee urheillessa nälkä ja niinpä hän omien sanojensa mukaan tarvitsee toisen aamiaisen. Silloin hän juo yhden proteiinicocktailin ja syö yhden munan.

Rautarouva Margaret Thatcher tuli tunnetuksi greippidieetistään
Thatcher joi joka aamu päivän aloitukseksi kupillisen kahvia ja söi puoli greippiä. Rautarouva tuli tunnetuksi ruokavaliostaan jo vuonna 1979, kun antoi haastattelun, jossa sanoi, että yrittää syödä vähän, mutta jotta energiaa olisi, hän nauttii aamuisin vain kahvin ja greippiä. Omien sanojensa mukaan hän ei tarvinnut koskaan suurta aamiaista.

Winston Churchill söi aina hyvin aikaisin aamulla
Hänen aamiaiseensa kuului aina munia, lihaa ja paahtoleipää, joiden oheen hän joi viskiä. Vanhaa klassisuutta! Jokaisen aamiaisensa jälkeen Churchill nautti rauhallisesti sikarinsa.

Kuva: Richard Branson (Instagram/@richardbranson)
Lähde: Ohmygossip.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory