Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Mariliis Anger: 6 VINKKIÄ siitä, miten näyttää tyylikkäältä niukalla budjetilla

Mariliis Anger: 6 VINKKIÄ siitä, miten näyttää tyylikkäältä niukalla budjetilla

OHMYGOSSIP – Ei ole tärkeää oletko ylioppilas, kotiäiti tai vain joku, joka seuraa hyvin tarkkaan mitä ostaa – tässä on minun 6 vinkkiäni siitä, miten voi näyttää tyylikkäältä rajallisellakin budjetilla.

Osta monipuolisia esineitä
Yksi parhaista tavoista säästää ja oppia elämään rajoitetulla budjetilla on ostaa monipuolisia vaatteita. Monipuolinen vaate on jotain, jota voit käyttää useiden erilaisten vaatteiden kanssa yhdessä – esimerkiksi sen sijaan, että ostaa kesällä vihreät farkut, harkitse ennemminkin valkoisten housujen ostamista, sillä niitä voit käyttää ja yhdistellä paljon enempien vaatteiden kanssa. (Millainen on hyvä perusvaatekaappi, lue TÄSTÄ)

Käy sencond hand -kaupoissa
Älä aliarvioi second hand -kauppoja ja aarteita, joita voit niistä löytää. En tosin käy niissä kovin usein, mutta kun satun kulkemaan ohi, niin 50 % tapauksista löydän esineitä, joissa on edelleen alkuperäiset kyltit. Käytettyjen vaatteiden kaupasta voit löytää jotain, jota olet kauan aikaa halunnut, ja erittäin halvalla. Samalla voit olla varma, että vaatteesi ovat ainutlaatuisia ja sinun ei täydy olla huolissasi, että jollakulla olisi tarkalleen sama vaate päällään.

Odota alennusmyyntejä
Todellisuudessa sinun ei pidä ostaa sitä jakkua juuri tasan sillä hetkellä, jona se ripustetaan vaatetangolle. Sen sijaan odota hieman. Nyt kaupoissa on käynnissä erittäin suuria alennusmyyntejä ja äskettäin ostinkin itselleni 88 € maksavan päällystakin hintaan 24 €.

Lainaa ja vaihda
Jos sinulla on joku ystävätär/perheenjäsen, joka käyttää samankokoisia vaatteita kuin sinä, voitte vaihdella niitä keskenänne. Ja vaikka ette käyttäisikään samaa kokoa, voitte käydä kauppaa koruista, laukuista yms.

Osaa sovittaa asusteita
Erilaisten asusteiden käyttö voi antaa yhdelle ja samalle kokonaisuudelle aivan uudenlaisen ilmeen.

Käy uusissa kaupoissa
On helppoa pysytellä omalla mukavuusvyöhykkeellä ja käydä vain tutuissa kaupoissa, joissa myytävien vaatteiden tyylin jo tunnet. Poikkea joskus siihen myymälään, jonka ohi kuljet usein, mutta jonne et ole jostain syystä koskaan mennyt – voit löytää sieltä yhtä ja toista sellaista kiinnostavaa, jota et osannut odottaa tai etsiäkään!

Kuva: Mariliis Anger
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
kauneusMariliis Angermuotityyli

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory