Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Sinä olet kaunis sellaisena kuin olet!

Tuija Järvinen: Sinä olet kaunis sellaisena kuin olet!

OHMYGOSSIP – 10 – nainen kuin unelma, filmitähtikaunotar Bo Derek. Tämä elokuva vuodelta 1979 ja sen aikanaan maailmankuuluksi tehnyt filmitähti ja malli Bo Derek, kokopään letteineen ja upeine vartaloineen tuli ensimmäisenä mieleeni tätä uutta blogini aihetta miettiessäni.

Tekeekö kaunis vartalo ja kasvot naisesta kympin arvoisen, naisen kuin unelma?

Ehkäpä mainoksissa ja lehtikuvissa, mutta jos minulta kysytään, vastaukseni on ehdottomasti: Ei. Mitä nuorempi on sitä herkemmin arvostelee toista ulkoisen olemuksen perusteella. Jopa valitsee poikaystäväkseen sen komean puoleisen ja myöhemmin saattaa huomata ikäväkseen sekä pettymyksekseen, että hän onkin täynnä itseään. Elämän kokemuksen kartuttua sitä alkaa kiinnittää huomiota aivan muihin seikkoihin kuten esimerkiksi luonteeseen ja persoonaan. Käytöstavat ja älykkyys nousevat myös esille tärkeinä osa-alueina arvioitaessa ihmistä kokonaisuutena.

Televisio, muotilehdet, mallitoimistot, huippumuotisuunnittelijat ja kauneuskilpailut ovat luoneet aikanaan tietyn stereotypian eli “muotin” nk. täydellisen kauniista ihmisestä. Pitää olla tietyn painoinen ja -pituinen, tietyt vartalon mittasuhteet sekä kasvonpiirteet omaava nainen. Kaikki muu sen ulkopuolella on sitten tavallisuuteen rinnastettavaa ulkonäköä. Vaikka normaali- ja Plus -koon mallit ovat tulleet muotiin, heistä puhutaan usein “toisen luokan” malleina, kun heitä verrataan tyypillisiin langanlaihoihin malleihin.

Tässä ajassa on erittäin positiivista, että kaikenkokoiset naiset ovat nyt “in” ja heitä pidetään yhtälailla kauniina, esimerkkinä on muutamat huipullekin nousseet Plus -koon mallit. Eräs Plus -koon catwalkmalli-tähdistä on “ex-Ritariässä” näyttelijä David Hasselhoffin tytär, mallina työskentelevä Hayley. Itse olen kokenut painoskaalan akselilla; laiha-normaali-ylipainoinen. Joten kokemuksella kirjoitan tästä asiasta.

Kyllästyin omaan itseeni muutama vuosi sitten ja tein elämäntapamuutoksen. Se mikä tämän aiheutti sitten loppujen lopuksi, oli se iso vartalopeili. Peili kun on se, joka näyttää totuuden. Sitä et voi väistää. Jos olet luonnostasi hoikka, se on hyvä asia, mutta en itse kehoita ryhtymään enää aikuisella iällä nk. anorektikoksi. Se ei ole tervettä ja saat vain ryppyjä ennenaikaisesti. Kaikki kohtuudella.

Tuija Järvinen
Tässä valokuvassa olen noin 15-20 kiloa ylipainoinen. Kuva otettu muutama vuosi sitten. Valokuvaamo: Jiri Halttunen.

Mielestäni jokaisen naisen tulee ylpeydellä esitellä vartaloaan eikä hävetä vaan arvostaa sitä. Jokainen ihminen on arvokas ja luojan luoma. Jos tunnet sisälläsi tyytymättömyyttä itseäsi kohtaan, niin ehkäpä sinun pitäisi ryhtyä tekemään jotakin sen eteen. Personal trainerilta saat hyviä neuvoja liikkumiseen ja syömiseen mutta aivan yhtä hyvin voit saada samat neuvot myös internetistä. Jos et saa yksin aloitettua muutosta, hakeudu ryhmäliikuntaan. Siellä kaikki kannustavat toisiaan.

Tuija Järvinen
Tämä valokuva on otettu kesällä 2016. Valokuva: Jari Tolvanen, Studio Elite.

Eipä tällä erää sitten muuta kuin terveyttä, hyvää oloa ja iloa uuteen vuoteesi!
Haliterkuin: tuija

KUVA: Tuija Järvinen (Jiri Halttunen)

Lue myös:
Haastattelu yksinoikeudella! Johanna Tukiaisen ex-tuottaja Tuija Järvinen kertoi muodista ja kauneudesta!
OHMYGOSSIP – Tuija Järvinen on parhaiten tunnettu Johanna Tukiaisen ex-tuottajana ja missinä. Hän voitti mm.1984 Apulehden järjestämän Aputyttökilpailun ja samana vuonna hänet nähtiin Miss Suomi finaalissa. Tuija Järvinen on vahva ja kaunis nainen, joka rakastaa muotia, kauniita ihmisiä ja hänellä on oma Miss Savotar kauneuskilpailu Kuopiossa. Ohessa on haastatteluni Tuija Järvisestä. Hän kertoi meille muodista ja kauneudesta.

Tuija Järvinen: Toinen matkapäiväni Marokossa
OHMYGOSSIP – Heräsin jälleen puoli kahdeksan maissa, jotta ehtisin toimittamaan aamuaskareeni ensin rauhassa, katsoa televisiosta marokkolaisia aamu-uutisia, ymmärtämättä kuitenkaan niistä yhtään mitään, sillä enhän osaa sanaakaan Arabiaa.

Tuija Järvinen: Prinsessa kohtelua, matka vuoristoon, vuoristokylien elämää, lounas meren äärellä
OHMYGOSSIP – Heräsin noin puoli kahdeksan aikaan aamulla. Olin nukkunut hyvin ensimmäisen yöni kaksoisparivuoteessani rankan ja pitkän tulomatkani jäljiltä Marokkoon. Käväisin ensin suihkussa ja tein kevyen ehostuksen. Koska ilmasta näytti tulevan kaunis, lämmin ja aurinkoinen, puin päälleni mustan OHMYGOSSIP COUTURE – couture topin ja haaremityyliset kevyet housut sekä jalkaani pistin kesäsandaalit. Tukan nostin ylös nutturalle, sillä se oli aivan liian tukala, pitkä ja kuuma pitääkseni sen vapaana.

Tuija Järvinen: Neljässä maassa viiden päivän aikana!
OHMYGOSSIP – Talvinen pakkastervehdys! Terveiseni ensimmäiseltä bloggaamismatkaltani ulkomaille. Se oli hyvin nopea ja hektinen tempaus, neljässä eri maassa viiden päivän aikana. Matkamme oli tarkoitus alkaa tarkan vierailuohjelman mukaan 19.11. ja kestää 23.11. Lähdin siis Kuopiosta junalla ja jatkoin Tallinnaan laivalla päivää aiemmin. Omassa ryhmässämme oli neljä bloggaajaa. Sieltä nousimme lentokoneeseen kohti Köpenhaminaan ja muutamia tunteja siellä vietettyämme jatkoimme lentäen Marokkoon..

OHMYGOSSIP.FI ottaa mukaansa uuden bloggaajansa Tuija Järvisen Marokkoon
OHMYGOSSIP – Joitakin viikkoja sitten OHMYGOSSIP – sivujen omistaja ja päätoimittaja Helena-Reet Ennet aukaisi suositun sosiaalisen mediasivuston Ohmygossip Finland (@Ohmygossip_fi) sekä myös online lehden. (www.nordenbladet.fi). Nyt kaikki Suomea puhuvat fanit voivat lukea täydet versiot suosikki viihdeuutisistaan ja elämäntapauutiset Suomeksi.

Save

Save

Save


Tags assigned to this article:
kauneusTuija Järvinen

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory