Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Kuningatar Silvia uskoo, että Ruotsin kuninkaanlinnassa kummittelee

Kuningatar Silvia uskoo, että Ruotsin kuninkaanlinnassa kummittelee

OHMYGOSSIP – Ruotsin kuningatar Silvia tunnustaa uudessa dokumenttielokuvassa, että vuosisatoja vanhassa Drottningholmin linnassa Tukholmassa kummittelee.

Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva linna rakennettiin vuonna 1600 ja Ruotsin kuningas ja kuningatar asuvat siellä vielä nykyisinkin. 73-vuotiaan Silvian mukaan he eivät suinkaan ole linnan ainoat asukkaat, kirjoittaa The Local.

”Täällä on paljon historiaa. Täällä on myös pieniä ystäviä… kummituksia. He kaikki ovat hyvin ystävällisiä. mutta välillä tunnet, ettet olekaan aivan yksi. Tulkaa ja tuntekaa se itse kävelemällä pimeässä ympäriinsä. Se on hyvin jännittävää”, Silvia kertoi Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n tuoreessa vanhoihin linnarakennuksiin omistetussa dokumenttifilmissä.

Kymmeniä vuosia linnassa asuneen kuningattaren mukaan hän ei suinkaan pelkää, vaikka väittääkin henkilökohtaisesti tavanneensa heidät. „Ei ole syytä pelätä, he ovat ystävällisiä. Ajatelkaapa mitä he voisivat kertoa”, sanoi Silvia.

Myös muut kuningasperheen jäsenet epäilevät samaa kuin kuningatar. Kuningas Kaarle XVI Kustaan sisar, prinsessa Christina uskoo samoin, että linnassa kummittelee.

Kuva: Ruotsin kuningatar Silvia (Margus Ansu/Scanpix)


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory