OHMYGOSSIP

KUVAT: Pohjoismaiset Matkamessut 2016

KUVAT: Pohjoismaiset Matkamessut 2016

OHMYGOSSIP – “Pohjoismaiset Matkamessut” ovat yksi suosituimmista messuistani Suomessa. Todellisena matkailun ja matkabloggaamisen rakastajana yritän matkustaa joka vuosi ja voin sitä todellakin suositella jokaiselle!

On hyvä saada tietää informaatiota jokaisesta paikasta, joihin haluat mennä. Ihmiset ympäri maailmaa kokoontuvat yhteen ja esittelevät heidän matkoihinsa liittyvät toimistonsa sekä turistitoimistot. OHMYGOSSIP:lta oli viime vuonna kolme henkilöä matkamessuilla: minä, Tuija Järvinen ja Liina. Saimme muutamia todella hyviä kontakteja ja esittelimme OHMYGOSSIP:ia – sivustoja tulevaisuutemme mahdollisille yhteistyökumppaneille. Messut olivat hyvin työntäyteiset, mutta mielenkiintoiset ja meillä oli upea viikko Suomessa.

Ensi vuonna Pohjoismaiset matka- ja karavaanarimessut pidetään 19. – 22. tammikuuta 2017. Jos suunnittelet vierailevasi siellä, minä ehdotan, että varaat hotellin jo nyt, koska kaikki parhaat ja messujen lähellä olevat hotellit varataan nopeasti, koska ne ovat suuret ja suositut messut Suomessa. Minä etsin hotellit VacationHunter.Onlinen kautta. Online – sieltä on helppo löytää parhaat hotellit sijainniltaan ja hinnoiltaan ilman että joutuu viettämään tunteja netin koluamiseen.

Tässä on muutamia valokuvia viimeisistä matkamessuista Suomessa:

Matkamessut seuraa aktiivisesti jatkuvasti kehittyvää matkailualaa. Tavoitteenamme on tarjota matkailualan toimijoille liiketoimintaa parhaiten tukeva tapahtuma. MATKA tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata sekä päättäjiä että ostovoimaisia kuluttajia inspiroivassa ympäristössä. Matkamessuilla saat kannattavia kohtaamisia ja kasvatat brändiäsi sekä liiketoimintaasi. Matkamessuilla Pohjois-Euroopan kohteet ja Aasian kasvavien markkinoiden ostajat voivat tavata inspiroivassa ympäristössä. Matkassa kohtaavat myös kotimaiset ja Itämeren alueen alan ammattilaiset.

Kuvat: OHMYGOSSIP / Helena-Reet Ennet
Mainos:
vacationhunter online

Mainos:
anigif nordenbladet

Mainos:

error: