OHMYGOSSIP

Helena-Reet: Valmistautuminen Suomen Matkamessuille 2018!

Helena-Reet: Valmistautuminen Suomen Matkamessuille 2018!

OHMYGOSSIP – Yksi suosikkimessuistani ovat vuosittain Suomessa järjestettävät Matkamessut, jotka pidetään Helsingissä. MATKA-turismimessut järjestetään tänä vuonna jo 32. kerran! Vierailijamäärältään messut ovat yksi Helsingin messukeskuksen suosituimmista tapahtumista.

MATKA 2018 -messuilla on edustettuina matkajärjestöjä sekä Suomesta että ulkomailta. Niin sanottu ”Workshop Day” pidetään ennen messujen avaamista keskiviikkona 17. tammikuuta. Suomi myy mahdollisuuksiaan ohjelman ”Meet Finland” puitteissa. Siellä voi tavata Suomen matkailualan avainhenkilöitä. Samana päivänä järjestetään myös MATKA-messujen erikoisohjelma Global Workshop. Ohjelma on tarkoitettu ulkomaisille yrityksille, jotka haluavat tarjota palveluitaan. NordenBladetin ja sen alaisuuteen kuuluvien yritysten (OHMYGOSSIP-sites ja Bloglist24) edustajat ovat luonnollisesti mukana messuilla tänäkin vuonna!

OHMYGOSSIP-sivustot liittyivät skandinavialaiseen mediakonserniin NordenBladetiin vähemmän kuin vuosi sitten. NordenBladetiin liittyi myös erittäin suosittu kansainvälinen blogiverkosto BlogList24. Tänään minun pitää suorastaan nipistää itseäni uskoakseni suurta menestystarinaamme, mutta NordenBladetin virallisena edustajana voin vahvistaa teille, että olemme kasvaneet yhdeksi Skandinavian tunnetuimmista ja suurimmista mediakonserneista! (lue myös: Skandinavian mediakonsernien TOP10 – Bonnier, Sanoma, MTG, Schibsted, Egmont, Aller, YLE, Otava, Alma, NordenBladet). Tämä kaikki luonnollisesti uskollisten lukijoidemme ja reippaan, ahkeran ja upean kansainvälisen tiimimme ansiosta! Kiitos teille, rakkaat lukijat, kirjoittajat, yhteistyökumppanit ja tukijat! Te yhdessä olettekin NordenBladet – teidän kanssamme teemme Pohjoismaiden yhtä suurimmista mediaportaaleista!

Tänä vuonna otan Matkamessuille mukaan tyttäreni Estella Elishevan, joka on yksi Skandinavian tunnetuimmista nuorista (lapsi-) viulunsoittajista, OHMYGOSSIPteenin perustaja ja päätoimittaja sekä Instagramissa Luxury travel influencer – kaikki tämä vain 11-vuotiaana! Minun mottoni on, että kaikki on mahdollista ja hyviä tuttavuuksia ja omia mahdollisuuksiaan käyttämällä jokainen ihminen voi olla menestyvä – niin opetan myös lapsilleni. Olen sitä mieltä, että mitä aikaisemmin heidät otetaan mukaan ns. ”todelliseen elämään”, sitä nopeammin he saavat myös tarvittavaa elämänkokemusta. Yritän osoittaa lapsille, että elämässä täytyy tehdä työtä tuttavuuksien, yhteistyömahdollisuuksien ja sopimusten solmimisen eteen – suunnittelu, vuorovaikutus, kaupanteko, sopimiset, neuvottelut ja sopimusten solmiminen – tämä kaikki on yhtä hienosäätöistä prosessia omien tavoitteiden saavuttamisessa!

Tänään suunnittelin meille käyntikortit. Mitä pidätte? Sopivatko sellaisenaan vai tulisiko jotain muuttaa? Alempana 4x erilaisten käyntikorttiemme muotoilut:

Huomenna alan etsiä laadukasta hotellia Helsingin keskustasta. Olemme Helsingissä 4 yötä ja suunnitelmissa on löytää korkeatasoinen, ylellinen hotelli, jossa ehdottomasti on allas ja SPA illan rentoutumiseen, ja joka sijaitsisi Kampin ympäristössä, sillä haluan ehdottomasti vierailla tyttäreni kanssa myös Helsingin synagogassa, Suomen juutalaisessa koulussa, Israelin suurlähetystössä ja messujen lisäksi myös keskustan hienoissa ravintoloissa ja näyttelyissä!Advertisements: vacationhunter online anigif nordenbladet
error: