OHMYGOSSIP

Viru hotelli ”lunttasi” Solo Sokos Hotel Estorialta teemahuoneet! + Sokos Hotels Tallinnan myynti- ja markkinointijohtajan haastattelu

Viru hotelli ”lunttasi” Solo Sokos Hotel Estorialta teemahuoneet! + Sokos Hotels Tallinnan myynti- ja markkinointijohtajan haastattelu

OHMYGOSSIP – Solo Sokos Hotel Estoria on saavuttanut teemahuoneillaan (ks. TÄSTÄ) huomiota jo vuosia ja on ollut tähän saakka Viron ainoa muotoilun ja tarinoiden hotelli. Tallinnan viiden parhaan hotellin joukkoon valittu Solo Sokos Hotel Estoriassa on 93 hotellihuonetta, joista jokainen kertoo yhden kiinnostavan virolaisen menestystarinan. Monet eivät ilmeisesti tiedäkään, että Solo Sokos Hotel Estoria sijaitsee samaan ketjuun kuuluvan Viru-hotellin kanssa samassa osoitteessa (Viru väljak 4), NordenBladet kertoo.

Viru-hotelli avattiin Tallinnan ytimessä vuonna 1972 ja on pohjoisnaapurien keskuudessa Viron tunnetuin hotelli kautta aikojen. Tänä vuonna hotelli viettää 45-vuotispäiväänsä ja toimii nimellä Original Sokos Hotel Viru.

Nyt Viru-hotellikin yllättää kiinnostavilla teemahuoneillaan! Suomen juhlavuoteen liittyen hotelli toi satavuotiaan Suomen kiinnostavimmat tarinat vieraiden nähtäviksi ja avasi toukokuussa hotellin 18. kerrokseen yksitoista loistavat näköalat tarjoavaa Suomi-aiheista huonetta, joista jokainen kertoo kiehtovan tarinan Viron pohjoisnaapureista. Aiheita on diplomaateista urheiluun, matkailusta musiikkiin ja kulttuuriin sekä luonnosta sarjakuviin. Jokaiseen tarinaan kätkeytyy sydämellinen sidos Viroon (katso lähemmin Original Sokos Hotel Virun kotisivulta TÄSTÄ).

Eveling Org, miten ajatus teemahuoneista syntyi ja miten suuri menestys huoneet ovat olleet?
Ajatus syntyi yksinkertaisesta halusta lahjoittaa Suomelle niin tärkeän juhlan kunniaksi jotain merkittävää ja samalla hauskaa. Koko hankkeen annoimme ns. lahjana Suomen lähetystölle jo toukokuussa – Virun 45-vuotispäivänä.

Huoneet ovat saaneet erittäin paljon huomiota – on ollut sekä majoittujia että uteliaita katsojia. On hienoa nähdä, että nämä huoneet aiheuttavat ihmisissä niin paljon myönteisiä tuntemuksia. Se oli myös niiden alkuperäinen tavoite.

Onko jokin teemahuone, joka on muita suositumpi? Mikä on vieraiden suosikkihuone, miksi juuri se?
Kaikki huoneet ovat erittäin suosittuja, varsinkin joulun alla. Erittäin monet ovat löytäneet siitä ainutlaatuisen mahdollisuuden persoonallisen joululahjan antamiseen ja ystäviensä ja läheistensä yllättämiseen.
Lahjoina suosituimpia ovat luultavasti olleet Suomen lähetystön, jääkiekon ja Fingerporin huoneen lahjakortit.

Vuoden lopussa on luultavasti suurin rooli ollut Suomen lähetystön huoneella. Tässä huoneessa on myös sauna, joka on varsinkin talvikuukausina hieno yllätys.

Kuvat: Solo Sokos Hotel Estoria
Lähde: NordenBladet.eeAdvertisements: vacationhunter online anigif nordenbladet
error: