Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

IOTA on nyt markkina-arvoltaan viidenneksi suurin kryptovaluutta – Käykö bitcoin liian kalliiksi?

IOTA on nyt markkina-arvoltaan viidenneksi suurin kryptovaluutta – Käykö bitcoin liian kalliiksi?

OHMYGOSSIP – IOTA on ryhtynyt yhteistyöhön teknologiajättien kanssa. Arvokkain kryptovaluutta bitcoin rikkoo ennätyksiä toisensa perään, mutta ei muillakaan virtuaalirahoilla kovin huonosti mene. Vähän tunnetun IOTAn arvo kohosi viikonvaihteessa 70 prosenttia. Sen arvo tosin on vain murto-osa bitcoinin arvosta. Sunnuntaina IOTAn arvo oli 1,48 dollaria. Seuraavana aamuna se oli kohonnut 2,54 dollariin, CNBC kertoo.

Nousu alkoi, kun IOTA lyöttäytyi yhteen Microsoftin, Samsungin ja kahdenkymmenen muun teknologiayhtiön kanssa. Tarkoituksena on luoda ensimmäinen julkisesti avoin markkinapaikka, jossa myydään dataa lohkoketjuteknologian avulla. “Tällä hetkellä yli 99 prosenttia mahtavasta datasta katoaa jäljettömiin”, sanoo IOTAn takana olevan saksalaisen IOTA Foundationin toimitusjohtaja David Sønstebø.

Markkina-alustan demoversion on tarkoitus toimia tammikuun alusta lähtien. Firmojen lisäksi myös yksityishenkilöt voivat myydä dataansa sitä kautta, The Next Web kertoo. Ainakin alkuvaiheessa kaiken datan arvo arvioidaan tapauskohtaisesti. IOTA on nyt markkina-arvoltaan viidenneksi suurin kryptovaluutta. “IOTAn näennäinen ponnistaminen räjähdysmäiseen kasvuun yhtäkkiä ei mistään kertoo siitä, että se on ollut jonkinlainen nukkuva jättiläinen”, uskoo Sønstebø.



Kuva: OHMYGOSSIP

Lähde: Talouselama.fi


Tags assigned to this article:
bitcoinDavid SønstebøIOTAkryptovaluutta

Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory