Mainos:

OHMYGOSSIP

Viron laajamittainen paritusskandaali muuttuu yhä likaisemmaksi: skandaalinkäryisen Iraj Zandi välikätenä oli myös Iris Tomson, saattoi Zandin yhteyteen teini-ikäisten lastenkotilasten kanssa

Viron laajamittainen paritusskandaali muuttuu yhä likaisemmaksi: skandaalinkäryisen Iraj Zandi välikätenä oli myös Iris Tomson, saattoi Zandin yhteyteen teini-ikäisten lastenkotilasten kanssa

OHMYGOSSIP – Kuuuurija-lähetyksen (suomeksi ”kuuntutkija”) toimittaja otti tarkkailuunsa skandaalinkäryisen liikemiehen Iraj Zandin toiminnan. Iraj Zand on esitellyt itseään Viron lastenkotien suurtukijana, jonka miehen asianajaja Indrek Leppik on vahvistanut. Kuuuurijassa näytettiin kuvia Tarton Mäen lastenkodin leiriltä, jonka järjesti PR-toimija Iris Tomson, Ohmygossip.ee-palsta välittää Kuuuurija-lähetystä.

Iris Tomson ei suostunut itse asiaa kommentoimaan, vaan pyysi toimittamaan kaikki kysymykset lastenkodin johtajalle Helle Siigurille. Johtaja sanoi, että Iraj Zand ei ole koskaan tukenut lastenkotia suoraan, kaikki leirit ja ulkomaanmatkat on järjestänyt Iris Tomson.

Iris Tomson on vuosia sitten ollut mediassa liittyen uutiseen, jonka mukaan hän kannattaa moniavioisuutta ja oli pitkän aikaan arabialaisen miehen yksi monista vaimoista. Tuolloin Tomson sanoi Buduaarille: ”Islamin uskossa miehelle on sallittua neljän vaimon pitäminen, ja hänen tulee kohdelle näitä tasavertaisesti. Moniavioisuus on velvollisuus ja vastuu, esimerkiksi monissa arabialaisissa maissa siihen tarvitaan erikoislupa – miehen täytyy pystyä todistamaan, että kykenee ylläpitämään enemmän kuin yhden vaimon. Kukaan ei pakota ketään, sillä kaikkien naisten tulee suostua siihen, että he ovat laillisia vaimoja ja kasvattavat lapsiaan turvallisesti. Miksi sen pitäisi olla länsimaissa ongelma, jos kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä? Minusta ongelmana on pikemminkin länsimaiset ihmiset rakastajattarineen, jotka jäävät usein murtuneine sydämineen häviäjän rooliin”.

Kesäleireillä kävi myös teini-ikäisiä tyttöjä. Tytöt osallistuivat seminaareihin, joiden tarkoituksena oli valmistella lapsia itsenäiseen elämään siirtymiseen. Yksi nuorille puhuneista oli paritusskandaalin naispääosassa ollut Invidia Agencyn Laura Kõrgemäe.

Taustaa: Viron TV3 julkisti hiljattain jutun siitä, miten malli- ja PR-firman omistaja Laura Kõrgemäe saattaa olla yrityksensä varjolla toiminut välittäjänä seksibisneksessä ja ihmiskaupassa jo viimeiset kymmenen vuotta. Yhtä vanha on myös Kõrgemäen ja hänen entisten liikekumppaniensa yritys Invidia Agency. Invidia-yrityksen perustaja on äskettäin lähes 50.000 euron lahjuksen vaatimisesta ja narkoottisten ja psykotrooppisten aineiden hallussapidosta tuomittu Teet Järvet. Oikeus tuomitsi Järvetille myös kolmen vuoden liiketoimintakiellon. Parituksesta epäillyn Laura Kõrgemäen (31) yrityksessä on oma roolinsa ollut myös entisellä sulhasella Erik Karulla. Hän on ollut muun muassa Järvetinkin liikekumppani. Karu oli yrityksen hallituksen jäsen ja osakas vuodesta 2007 vuoteen 2014 saakka. Ennen sitä lehdet kirjoittivat pariskunnan kihlautumisesta ja yhteisen kodin hankkimisesta, mutta vuonna 2014 Karu vetäytyi hallituksen jäsenen paikalta. Muutamaa kuukautta myöhemmin iloiset viestit vaihtuivat tabloid-lehdissä uutiseen pariskunnan erosta. Karun ja Järvetin lähdön jälkeen Kõrgemäe otti yrityksen omistukseensa ja johtoonsa ja perusti mallitoimiston ystävättärensä Kerstin Koortin kanssa, joka sittemmin poistui yrityksestä.

Alkukuva: Kuvassa nuorilla on yllään Iraj Zandin hotellin logojen koristamat T-paidat. Juuri tähän hotelliin Zand etsi Virostakin tyttöjä. Yhdessä kuvassa oli Iiris Tomson lasten kanssa ulkomaanmatkalla ja kiitti sosiaalisessa mediassa siitä myös herra Zandia. (Ote ohjelmasta Kuuuurija)
Lähde: Ohmygossip.ee

Lue myös:
Laura Kõrgemäen välityksellä Iraj Zandin tavannut Miss Estonia: Zand raiskasi minut ja pakotti myös välittämään tyttöjä + VIDEO!

Mainos:
error: