OHMYGOSSIP

Laura Kõrgemäen välityksellä Iraj Zandin tavannut Miss Estonia: Zand raiskasi minut ja pakotti myös välittämään tyttöjä + VIDEO!

Laura Kõrgemäen välityksellä Iraj Zandin tavannut Miss Estonia: Zand raiskasi minut ja pakotti myös välittämään tyttöjä + VIDEO!

OHMYGOSSIP – Kuuuurija-ohjelmassa Katrin Lust otti tarkkailtavakseen skandaalinkäryisen liikemiehen Iraj Zandin toiminnan. Entinen Miss Estonia, joka haluaa pysytellä nimettömänä, syyttää Zandia raiskauksesta ja kiristyksestä. Kuuuurijalle lähetti kommenttinsa eräs nainen, jonka Zandiin oli tutustuttanut entinen Miss Estonia, Ohmygossip.ee-palsta kertoi TV 3:n ohjelmasta Kuuuurija.

Entinen Miss Estonia väitti Lustille, että oli myös itse Zandin uhri ja mies oli uhkaillut häntä vuosia ja pakottanut hänet välittämään tyttöjä. Lähetyksessä entinen missi esiintyi nimettömänä. Tunnettu nainen vahvisti, että hän todellakin vei tyttöjä tapaamaan liikemiestä, mutta hän oli itsekin kiristyksen uhri. Zandiin tutustuttiin paritusskandaalin naispääroolissa olleen Invidia Agencyn omistajan Laura Kõrgemäen kautta.


Laura Kõrgemäe

Ensimmäinen tapaaminen Iraj Zandin kanssa tapahtui jo vuonna 2013, jolloin mies ehdotti keskustelun jatkamista Piritalla sijaitsevassa toimistossa. Zand tarjosi naiselle viiniä ja keskustelu sujui melko sivistyneesti. Eräänä hetkenä naisella alkoi maailma väreillä silmissä ja hän heräsi alastomana miehen vuoteesta. ”En ottanut yhteyttä poliisiin, koska tunsin itseni syylliseksi. Sitä onkin vaikea kuvailla. Nyt ajattelen tietysti, miten saatoin olla niin tyhmä”, nainen kertoi.

Myöhemmin Zand sanoi entiselle Miss Estonialle, että heidän puuhastelunsa oli tallennettu, ja mikäli naisen ei tee sitä mitä hän haluaa, mies lähettää aineiston ex-missin avopuolisolle. Sen jälkeen Zand manipuloikin naista vuosia ja pakotti tarjoamaan tälle erilaisia palveluksia. Ex-missi ei uskaltanut alkaa vastustaa Zandia, koska uskoi liikemiehen puhetta, jonka mukaan tämä oli hyvin vaikutusvaltainen ja että tällä oli diplomaattinen suoja.

Taustaa: Viron TV3 julkisti hiljattain jutun siitä, miten malli- ja PR-firman omistaja Laura Kõrgemäe saattaa olla yrityksensä varjolla toiminut välittäjänä seksibisneksessä ja ihmiskaupassa jo viimeiset kymmenen vuotta. Yhtä vanha on myös Kõrgemäen ja hänen entisten liikekumppaniensa yritys Invidia Agency. Invidia-yrityksen perustaja on äskettäin lähes 50.000 euron lahjuksen vaatimisesta ja narkoottisten ja psykotrooppisten aineiden hallussapidosta tuomittu Teet Järvet. Oikeus tuomitsi Järvetille myös kolmen vuoden liiketoimintakiellon. Parituksesta epäillyn Laura Kõrgemäen (31) yrityksessä on oma roolinsa ollut myös entisellä sulhasella Erik Karulla. Hän on ollut muun muassa Järvetinkin liikekumppani. Karu oli yrityksen hallituksen jäsen ja osakas vuodesta 2007 vuoteen 2014 saakka. Ennen sitä lehdet kirjoittivat pariskunnan kihlautumisesta ja yhteisen kodin hankkimisesta, mutta vuonna 2014 Karu vetäytyi hallituksen jäsenen paikalta. Muutamaa kuukautta myöhemmin iloiset viestit vaihtuivat tabloid-lehdissä uutiseen pariskunnan erosta. Karun ja Järvetin lähdön jälkeen Kõrgemäe otti yrityksen omistukseensa ja johtoonsa ja perusti mallitoimiston ystävättärensä Kerstin Koortin kanssa, joka sittemmin poistui yrityksestä.

Alkukuva: Iraj Zand (Ote ohjelmasta Kuuuurija)
Lähde: Ohmygossip.ee

Lue myös:
Viron laajamittainen paritusskandaali muuttuu yhä likaisemmaksi: skandaalinkäryisen Iraj Zandi välikätenä oli myös Iris Tomson, saattoi Zandin yhteyteen teini-ikäisten lastenkotilasten kanssa

Mainos:
error:
Copyright © NordenBladet 2008-2018 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory