Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

KAUHEA VIRHE, JONKA monet äidit vauvaansa nukuttaessaan tekevät!

KAUHEA VIRHE, JONKA monet äidit vauvaansa nukuttaessaan tekevät!

OHMYGOSSIP – Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että erittäin monet nuoret äidit tekevät esikoisensa nukkumaan asettamisessa yhden varsin vaarallisen virheen, jonka seurauksena vauvan henki saattaa vaarantua.

Paljot lapsenvanhemmat eivät nimittäin tiedä, että vatsallaan nukkuminen saattaa osoittautua vauvalle kohtalokkaaksi ja että vauvan kätkytkuolema eli sudden infant death syndrome eli SIDS johtuu juuri tästä yhdestä asiasta. Vauvaa ei saa koskaan asettaa nukkumaan vatsalleen, sillä hän ei vielä osaa itse kääntyä ympäri ja yhtenä hetkenä uusi maailmankansalainen voi lakata hengittämästä, sillä kasvot ovat painuneet vuoteeseen ja vauva ei saa riittävästi happea.

Selällään tai kyljellään nukkuminen on vauvan turvallisuuden kannalta kaikkein parasta ja ennen kaikkea selällään makaaminen takaa turvallisuuden. Vauvan asettaminen nukkumaan selälleen vähentää vauvan kätkytkuoleman riskiä joka kuusinkertaisesti.

Kuva: OHMYGOSSIP


Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory