Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Norwegian Air alkaa tarjota halpalentoja USA:sta Irlantiin ja Englantiin 70 dollarilla

Norwegian Air alkaa tarjota halpalentoja USA:sta Irlantiin ja Englantiin 70 dollarilla

OHMYGOSSIP – Norwegian Air ilmoitti, että se alkaa jo ensi kesästä alkaen myydä USA:sta Irlantiin ja Englantiin viiteen eri kohteeseen 70 dollarin lippuja, kertoo lonelyplanet.com.

Halpalentoyhtiö avaa kymmenen uutta linjaa, joilla tehdään 38 lentoa viikossa: New Yorkin, Bostonin ja New Englandin alueilta Edinburghiin, Belfastiin, Corkiin, Shannoniin ja Dubliniin. Lentolippujen hinta on 69 puntaa tai 69 euroa eli siten noin 70 USA:n dollaria.

Irlannista ja Englannista lennot suuntautuvat USA:n itärannikon pienemmille lentoasemille, jotka ovat Stewartin, Providencen ja Bradleyn kansainväliset lentokentät suurten metropolien ulkopuolella. Laskeutumismaksut ovat siellä tuntuvasti halvempia ja se mahdollistaa lentolippujen hinnan pitämisen kohtuullisena.

Kuva: Helena-Reet Ennet/OHMYGOSSIP
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
matkailuNorwegian Air

Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory