Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Pia Sarkkinen: Kohti uutta vuotta 2017, alennusmyyntejä ja konsertti fiiliksiä

Pia Sarkkinen: Kohti uutta vuotta 2017, alennusmyyntejä ja konsertti fiiliksiä

OHMYGOSSIP – Huh huh, Joulu saatu taputeltua ja kaikki se hässäkkä ja pienikin stressin (ja suklaan)  murunen saatu hävitettyä kropasta. Joulun jälkeinen aika on mennyt paljolti urheillessa, ollaan käyty pitkillä juoksulenkeillä ja latailtu akkuja tulevaa vuotta varten. Vaikka viime vuoteen mahtui niin surua ja murhetta niin paljon myös niitä onnenpipanoita mistä saa olla kiitollinen. Terveys on pysynyt kunnossa ja ilman suurimpia vastoinkäymisiä ollaan koko vuosi taas porskutettu eteenpäin, tosin olen sitä mieltä että kaikki vastoinkäymiset mitä eteen tulee ne pitää yrittää selättää kaikin tavoin eikä jäädä tuleen makaamaan.

Joulun jälkeen ehkä parasta on alennusmyynnit ja ostoskeskuksissa tulee suoraan sanottuna ihan hulluksi. Minä ja varmaan moni muukin nainen rakastaa shoppailua ja alennusmyynneistä löytää usein merkkivaatetta, kenkiä ja laukkuja hyvällä hinnalla. Mä rakastan merkkivaatteita, kukapa ei. Muutaman lempimerkin jos nimeäisin niin Filippa K, Gant, Prada, Gucci ja Louis Vuitton. Suosin merkkejä erityisesti laukuissa ja kengissä. Vaikka mun vaatehuoneesta löytyy jos jonkinmoista merkkivaatetta, kenkää ja laukkua niin shoppailen mieluusti myös halpis vaateliikkeissä kuten H&M, Vila, New Yorker, Bik Bok, Cubus ja nimenomaan ihan peruskäyttövaatetta, erityisesti Bik Bokin farkut ja housut on ihania. Pääasia kuitenkin on että vaate istuu, näyttää ja tuntuu hyvältä päällä. Ei  myöskään pidä orjallisesti seurata joka muotivillitystä vaan pukeutua niin että vaate sopii oman kropan malliin. Itse rakastan yksinkertaisia, klassisia väljiä vaatteita eli mitkään kireät napapaidat tai klitterit ei oo mun juttu.  Arkena pukeudun oikeastaan pelkästään sporttivaatteisiin.

Harvoin törsäilen omaa rahaa merkkitavaraan, mutta mun ihana aviomies välillä hemmottelee mua luxuksella. Joulupaketeista löytyikin tänä vuonna kaikkea ihanaa, 2 Louis Vuittonin käsilaukkua, alusvaatteita, suklaata, urheiluvaatetta ja sisustustavaraa.

Kävin jo yhden kerran alennusmyynneissä viime viikolla ja löysinkin ihan kivaa käyttövaatetta ja halvalla. Ajattelin ensi viikolla suunnata uudestaan ja tavoitteena on löytää neuleita, nilkkurit, pitkähihaisia paitoja, farkkuja ja urheiluvaatetta. Myös jotkut ihanan pehmoiset koti vaatteet olis kiva löytää. Taidampa laittaa koko vaatekaapin uusiksi, inventaario kannaattaa tehdä omaan vaatekaappiin ainakin kerran vuodessa ja hyvä vinkki on heittää kaikki ne vaatteet kierrätykseen jotka on jäänyt pieneksi, kulahtaneet ja ne vanhat vaatteet joissa roikkuu vielä hintalappu. Koska hyvin todennäköisesti näitä vaatteita et enään ikinä tule käyttämään.

Uusi vuosi vaihtuu mulla rauhallisesti kotona perheen kanssa, hyvää ruokaa nautiskellen ja lautapelejä pelaillen. Mutta tänään lähden fiilistelemään äidin kanssa Hartwal Areenalle, siellä nimittäin starttaa klo 20.00 Vain Elämää konsertti ja Lauri Tähkä on mun ehdoton lemppari. Vetäisen siis mun viime viikon H&M alennusmyynneistä löytämän jättiläisvillapaidan päälle, koska tiedän että areenalla on kylmä ja tää on vaan niin ihana. Seuraavaan blogiin ajattelin kertoa vähän mun ruokavaliosta ja jakaa mun lempireseptejä, mutta siihen asti toivottelen kaikille oikein ihanaa uutta vuotta ja nauttikaa vielä vuoden viimeisistä päivistä.

pusss ja mush

Pia <3

Pia-sarkkinen

Pia-sarkkinen

 

Kuvat: Yksityiskokoelma

Lue myös:
Pia Sarkkinen: Kohti uutta vuotta 2017, alennusmyyntejä ja konsertti fiiliksiä
OHMYGOSSIP – Huh huh, Joulu saatu taputeltua ja kaikki se hässäkkä ja pienikin stressin (ja suklaan) murunen saatu hävitettyä kropasta. Joulun jälkeinen aika on mennyt paljolti urheillessa, ollaan käyty pitkillä juoksulenkeillä ja latailtu akkuja tulevaa vuotta varten. Vaikka viime vuoteen mahtui niin surua ja murhetta niin paljon myös niitä onnenpipanoita mistä saa olla kiitollinen. Terveys on pysynyt kunnossa ja ilman suurimpia vastoinkäymisiä ollaan koko vuosi taas porskutettu eteenpäin, tosin olen sitä mieltä että kaikki vastoinkäymiset mitä eteen tulee ne pitää yrittää selättää kaikin tavoin eikä jäädä tuleen makaamaan.

Pia Sarkkinen: Lasten ja nuorten liikkuminen
OHMYGOSSIP – Ajattelin tänään pureutua aiheeseen; lasten ja nuorten liikkuminen. Aihe on minulle tärkeä ja olen ollut pidemmän aikaa jo huolissaan lasten liikunnan vähyydestä. Lapset käyttävät liikaa aikaa telkkarin ääressä istumiseen ja puhelimen sekä pelikoneiden näpräämiseen. Onhan se nykypäivää, että kaikki toimii koneiden varassa ja jo hyvin nuorena pitää osata internetin ihmeellinen maailma ja tietokoneen käyttö.

Pia Sarkkinen: Heippa kaikille, olen uusi julkkisbloggaaja täällä ja aattelinkin vähän ensin kertoilla itsestäni!
OHMYGOSSIP – Heippa kaikille, olen uusi julkkisbloggaaja täällä ja aattelinkin vähän ensin kertoilla itsestäni. Olen Pia ja tullut tutuksi televisiojuontajana, Big Brother talosta sekä tanssijana. Oon juontanut peli/hyväntekeväisyys ohjelmia eri tv-kanaville ja Big Brother talosta sain kunnian olla häädettävänä ensimmäisenä lienen siis ärsyttänyt joitain katsojia. Ensi vuonna esiinnyn ystäväni Maisan kanssa reality sarjassa Alanyan sankarit ja sitä ootellessa kalastelen koko ajan myös uusia tv-projekteja.

Save

Save

Save


Tags assigned to this article:
fashionPia Sarkkinenshoppingvain elämää

Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory